Sedinta foto studio Stefania H

O sedinta foto nu vine niciodata singura, vine la pachet cu emotii, cu temeri, dar si cu multa distractie. Asta o poate comfirma Stefania, un model din Iasi. Stefania isi dorea foarte mult o sedinta foto profesionala, astfel a apelat la noi. Desi la inceput a fost timida, si nu stia la ce sa se astepte, dupa 10 minute scurse din timpul alocat sedintei foto, Stefania era toata un zambet si incantata de ceea ce i se intampla.  S-a simtit confortabila cu fotograful, locul si muzica, si chiar se cunostea ca ii place sa fie fotografiata.
Cu Stefania am lucrat foarte bine, ascultand instructiunile venite de la mine, chiar daca uneori nu prea intelegea din cauza melodiilor de pe fundal, era de ajuns sa ii arat din priviri cam ce imi vreau sa modific in postura sa si se rezolva. In continuare va voi prezenta rezultatul muncii de studio, rezultatul chinului placut la care a fost supusa Stefania.
Si vreau sa va mai spun inca ceva din bucataria fotografului, Stefania are niste ochi uimitori. Daca nu ma credeti aruncati o privire si va veti convinge.
Fotograf - Prodan Marius
Model - Stefania H.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu