Cadou unic de ziua indragostitilor - Valentines Day Gift

          
Nu stiu ce cadou sa ii iau iubitei mele de ziua indragostitilor, ma puteti ajuta?
    Aceasta este intrebare de pe buzele multor persoane in aceasta perioada. Daca nici tu nu esti hotarat ce cadou sa ii oferi persoanei iubite, eu vin cu o propunere de cadou unic, care nu va fi uitat niciodata, si va ramane mereu atat in inima, cat si in memorie, dar si in PC- O sedinta foto profesionala ( nu te speria de denumire deoarece este la un nivel de pret ce este echivalent cu un cadou notabil de ziua indragostitilor.
     Orice domnisoara isi doreste sa fie tratata ca un fotomodel, oferai aceasta posibilitate chiar de Valentines Day, oferindui o sedinta foto profesionala. Costurile pornesc de la 100 Ron pentru o sedinta foto de baza ce dureaza 1 ora si sunt facute aproximativ 200 cadre, si cresc pana la 300 Ron pentru sedinta foto cu fotobook-ul inclus in pret.
     Un alt beneficiu la acest cadou e ca iti oferi un cadou si tie, deoarece sedinta foto poate include ambele persoane din cuplu la acelasi pret, deci ii oferi un cadou frumos, iti oferi un cadou frumos, va oferiti un cadou frumos ce va ramane cu siguranta in memoria amandurora.
      Pentru a vedea ceea ce fac va astept pe pagina de facebook https://www.facebook.com/mariusprodanphotography
      Pentru detalii si rezervari va astept la adresa de email - mariusfotograf@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu