Sedinta Foto Studio - Stefana Ch.

Stefana este la a doua colaborare cu mine. De data aceasta a hotarat ca vrea o sedinta foto in studio, iar de la vrut pana la realizat nu e decat un pas mic. Sedinta foto s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, de partea aceasta ocupanduse in mare parte prietenele Stefanei care erau responsabile cu alegerea ambinetului sonor :D Fiind deja la a doua sesiune foto, stefana s-a prezentat mult mai increzatoare in ea fata de prima data, iar rezultate se cunosc in fotografiile obtinute. 

Sedinta foto familie - copil 1 an


La doar 1 an, P. a ajuns in studioul nostru chiar in ziua aniversarii, sarbatorind cu echipa care i-a fotografiat casatoria parintilor, pe ea la botez iar acum o pregateste sa devina fotomodel. Cu cat incep mai din timp cu atat mai bine, iar pentru ca avea antrenament cu noi de la botez, la sedinta foto de 1 an sa descurcat deja de minune.
Ne-a facut sa radem, sa ramane fara reactie si sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna. A fost o placere sa lucrez cu P. insa in acelasi timp m-a facut sa realizez cat de repede trece timpul si cat de repede imbatranim, uneori fara sa punem accent pe ceea ce defapt ar merita toata atentia noastra. Dar pana sa ii fotografiez si nunta micutei P. mai este si ma rog la Dumnezeu sa ma tina sanatos si sa imi dea putere de munca sa ii fotografiez si copii ei.
Pana acolo mai este timp si cine stie poate o sa lucrez mai mult cu ea cand va fi mare pentru revistele de moda. Voi ce spuneti ar merita sa isi inceapa cariera in modeling inca de la 1 an.